Over ons

Ben je ook zo’n kussenfreak als wij? Tja, we steken het niet onder stoelen of banken, ons team heeft nou eenmaal een kussentik. Het is dan ook niet zo vreemd dat we in 2011 een webshop zijn gestart met deze geweldige sfeermakers in huis, die soms ware kunstwerkjes zijn.

We hebben zelf ondervonden dat het best lastig kan zijn echt mooie en bijzondere kussens te vinden, zonder meteen stad en land af te moeten zoeken. Met De Kussenwinkel willen we het voor jou makkelijk maken, en hoef je alleen nog maar te kiezen uit een mooie selectie van stukvoorstuk pareltjes.

Met kussens is het allemaal begonnen en ze zijn weliswaar nog steeds de rode draad, maar daarnaast vind je ook andere artikelen om je huis mee te verfraaien, zoals stoffen, vloerkleden, behang, poefs, beddengoed, meubels en nog veel meer.

De Kussenwinkel is meer dan een winkel. Je kunt bij ons gratis professioneel interieuradvies krijgen over kleurcombinaties, welke producten goed staan in jouw interieur en welke stoffen geschikt zijn.

De collectie is voortdurend in beweging. Als er nu niets voor je bij zit, kom dan over een tijdje nog eens terug of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Veel plezier met rondsnuffelen. Vertel het ons gerust als je vragen of suggesties hebt via info@dekussenwinkel.nl

We zijn benieuwd naar je mening!

Kusje,
Team De Kussenwinkel


Het oorspronkelijke idee voor de De Kussenwinkel is van Lilian Krikke, die als ontwerper is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Beeldende Kunsten Arnhem. Haar gevoel voor esthetiek en design, en haar liefde voor interieurontwerp en textiel waren de aanleiding om De Kussenwinkel te starten.